Веселе та корисне дозвілля студентів-першокурсників в гуртожитку

  • Дата публікації: 09.09.2017

Без фізичної праці не буває здорового тіла,

 не буває й розумних думок у голові.

 

Розпочався новий навчальний рік. Тисячі студентів звичні уроки та школу змінили на пари і університет. Вступ у виш – важливий крок у житті кожного, але не менш важливим є прийняття правильного рішення щодо навчального закладу, адже цей вибір формуватиме майбутнє випускника.

Хтось каже, що студентами стають після першого дзвоника, хтось – після першої сесії, але частина наших першокурсників відчула себе справжніми студентами після першої ранкової зарядки в гуртожитку та квесту-посвяти, які стали  вже традиційною подією для студентів НН Інституту економіки та бізнес-освіти.

2 вересня 2017 року за ініціативи студради, директора інституту Ольги Чирви та заступника директора по виховній роботі Наталії Коган у гуртожитку №1 відбулася ранкова зарядка для студентів першокурсників. Після активних та динамічних вправ відправилися на квест, місцем проведення заходу було обрано Національний дендрологічний парк «Софіївка».

Студенти проявили свій командний дух, iнтелектуальнi здібності, професiйнi задатки та отримали масу задоволення вiд квесту. Така багатозадачність чудово розвиває мозок, концентрує увагу, розкриває приховані таланти. Учасники виплеснули свої емоції, розважились та влаштували своєму мозку справжній штурм. Також це розвинуло навики командної гри та створило дружню атмосферу.

Хочемо побажати юним студентам-першокурсникам успішного навчання в університеті, наснаги, хорошого настрою та позитивних емоцій. Нехай вашi студентські роки будуть незабутніми, наповнені новими  враженнями, творчістю і креативністю.

Міні галерея


Лютий
Квітень