Спортивні змагання з нагоди Всесвітнього дня здоров’я

  • Дата публікації: 14.09.2017

7 вересня 2017 року на спортивному майданчику УДПУ імені Павла Тичини відбулось свято фізичної культури і спорту, молодості і здорового способу життя за підтримки адміністрації університету на чолі з ректором Олександром  Безлюдним, профкому (голова – Валентин Хитрук) в рамках Дня фізичної культури та спорту Олімпійського року та Олімпійського тижня.

У традиційному святкуванні взяли участь керівники навчального закладу, викладачі та гості, а його головними дійовими особами стали студенти, які представляли всі навчальні підрозділи університету. Студенти НН Інституту економіки та бізнес-освіти активно долучились до участі в спортивних змаганнях: армреслінг; спортивний дартс; крос фіт; перетягування канату.

Грамотами за активну участь у спортивному житті університету були нагороджені відомі у нашому регіоні своїми досягненнями спортсмени, серед яких і студент НН Інституту економіки та бізнес-освіти Богдан Жовтюк.

За активну участь у змаганнях керівник спортивного клубу Володимир Щербина вручив грамоти студентам, що брали участь у змаганнях різного рівня, так, зокрема, студентка V курсу ННІ економіки та бізнес-освіти Вікторія Члек була нагороджена грамотою «Кращий спортсмен» за участь в змаганнях з настільного тенісу.

Учасники змагань зуміли подарувати глядачам багато цікавих моментів, тож вболівальники отримали море позитивних емоцій. У змаганнях зі спортивного дартсу ІІ місце виборола Настя Зелінська. У перетягуванні канату у запеклому двобої перемогу над збірною командою хлопців «Карапєти» отримала збірна команда дівчат «Чебуреки», членом якої була Корнєєва Оксана.

Переможці змагань отримали медалі, грамоти від спортивного клубу та солодкі подарунки від профкому.

Не здаючи позицій у змаганнях, ми цього разу знову  здобули перемогу. Саме наполегливість і цілеспрямованість наших юних чемпіонів стали запорукою перемоги.


Міні галерея


Березень
Травень