Науково-методичний семінар «Актуальні проблеми та перспективи розвитку комерційних банків в Україні»

  • Дата публікації: 30.09.2017

27 вересня 2017 року за ініціативи кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки був проведений науково-методичний семінар «Актуальні проблеми та перспективи розвитку комерційних банків в Україні».

         У роботі семінару взяли участь начальник Уманського відділення АТ«УкрСиббанк» Володимир Швирін, спеціаліст з обслуговування та кредитування приватних осіб   ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» Віталій Акімов,  викладачі НН Інституту економіки та бізнес-освіти та  студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фахівці-практики акцентували увагу на особливостях банківської діяльності в умовах макроекономічної нестабільності, окреслили перспективи розвитку та застосування нових продуктів і технологій у банку, визначили шляхи розвитку комерційних банків на фінансовому ринку України.

         Також учасники заходу  розповіли про своє професійне становлення та специфіку роботи працівників банківських установ, а також дали присутнім багато практичних порад.

          Загалом зазначений захід був надзвичайно цікавим та корисним як для студентів, так і для викладачів, підтвердженням чого стало жваве обговорення висвітлених проблем.    

Міні галерея


Березень
Травень