«Молодь – наше сьогодення та майбутнє»

  • Дата публікації: 14.09.2017

Під таким меседжем відбувся тренінг освітньої програми Молодіжний працівник – Youth Worker Ukraine 8-10 вересня 2017 року в Черкасах, який відвідала викладач кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Наталія Станіславчук.

Навчальний тренінг проводився за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Програми розвитку ООН в Україні, Державного інституту сімейної та молодіжної політики спільно з Черкаським обласним молодіжним ресурсним центром. Метою заходу було висвітлення стану та останніх тенденцій у реалізації молодіжної політики; підвищення кваліфікації молодіжних лідерів та фахівців молодіжної галузі;налагодження діалогу між різними учасниками молодіжної політики; надати інформацію про кращі світові практики реалізації молодіжної політики.

В рамках тренінгу були проведені навчальні модулі, направлені на розвиток умінь та навичок учасників у роботі з молодими людьми. Протягом трьох днів учасники ознайомилися з такими темами як: “Хто така молодь?”, “Хто працює з молоддю?”, “Що таке молодіжна політика?”, “Реформа молодіжної політики в Україні”, “Участь молоді”, “Громада та молодіжна робота в громаді”,”Участь молоді у міжнародних проектах” та багато іншого.

Програма тренінгу була насиченою та цікавою. Учасники отримали максимум теоретичних та практичних знань,інструментів для роботи з молоддю та всебічного розвитку молодих людей, масу позитивних емоцій та приємних вражень.

 

Міні галерея


Лютий
Квітень