Міні-конференція “Роль менеджера в ефективному управлінні організацією”

  • Дата публікації: 23.09.2017

Розвиток професійного українського менеджменту обумовлює необхідність опанування сучасних методів управління, сприйняття світових цінностей, правил та етичних норм, зберігаючи й використовуючи при цьому національні моральні надбання, отримані через історичну культуру.

Обговорення таких важливих та актуальних питань для майбутніх фахівців з менеджменту та адміністрування, нині – студентів IІ курсу НН Інституту економіки та бізнес-освіти відбулося під час міні-конференції “Роль менеджера в ефективному управлінні організацією”.

 

Цей захід пройшов у рамках тижня HR-менеджера на відкритому занятті з дисципліни “Теорія організацій” доцента Олександра Богашка.

 

 

У ході заняття студенти з’ясували основні фактори, які впливають на розвиток людського капіталу в Україні. Особливо цікавими були доповіді: “Менеджер як людина, що здійснює професійне управління” Брагінець Тетяни, “10 найбільш високооплачуваних менеджерів світу” Климчук Вікторії, “Стосунки менеджера із підлеглими” Мельник Юлії, “Моделі зарубіжного менеджменту” Телятника Івана, “Моральне стимулювання як засіб підвищення мотивації персоналу” Кочедікової Людмили, “Прийняття управлінських рішень” Бойко Інни, “Методи підбору кадрів в організацію” Савченко Альони, “Роль етики в сучасному менеджменті” Лебедич Таїсії, “Проблеми розвитку менеджменту в Україні” Балабас Анастасії, “Система методів морального стимулювання” Орловської Анни, “Як стати гарним керівником” Бунчак Марини.

 

 Студенти взяли участь в науковій дискусії, активно відповідали на запитання, висловлювали припущення, а потім знаходили підтвердження у матеріалах представлених на слайдах.

Сподіваємося, що нинішня міні-конференція стала одним із заходів на шляху подальших наукових відкриттів та сприятиме конструктивному обміну досвідом і сучасними ідеями в студентському колективі.

 

Міні галерея


Березень
Травень