НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ ЕКОНОМІКИ ТА БІЗНЕС-ОСВІТИ ПРОВІВ БАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ 1-ГО КУРСУ

  • Дата публікації: 08.08.2017

Першокурсники – особливий контингент студентів. Навчання у вищому навчальному закладі для них новий і неймовірно цікавий етап життя і, тому надзвичайно важливо, щоб процес адаптації їх до навчання в університеті пройшов максимально швидко і вони стали повноправними членами студентської сім’ї.

Відкриваючи зібрання, директор інституту Ольга Чирва зупинилась на актуальних питаннях навчання, стажування і виховання вчорашніх учнів та нинішніх студентів. Особливий наголос зробила на необхідності якомога тіснішого контакту і взаємодії батьків із дітьми:

– Географія вступників дуже різна. Для них – це досить нелегкий час, тому тримайте із ними постійний контакт. Ми, в свою чергу, будемо повідомляти про ситуації, які можуть статися на заняттях і гуртожитку». Шановні батьки, цікавтесь навчанням ваших дітей, запитуйте про їх успіхи, про нових друзів з якими вони проводять дозвілля. Запитуйте дитину про її успіхи у навчанні та позаудиторній роботі, про нових друзів якими вони проводять дозвілля. Ми, викладацький склад та адміністрація, в свою чергу, прикладемо всі зусилля, щоб виростити із нинішніх першокурсників якісних фахівців з високими моральними цінностями. І тільки у тісній взаємодії із вашими батьками, процес адаптації пройде швидко та непомітно для першокурсника!

Про особливості навчально-виховного процесу розповіла заступник директора з навчальної роботи Наталія Пачева. Зокрема, зазначила, щоб фундамент для майбутніх глибоких професійних знань був міцним, працювати потрібно починати з першого дня. Важливо при цьому швидко перебудувати себе, адже система вузівського навчання суттєво відрізняється від шкільної. На завершення побажала молоді успішного засвоєння знань, щоб у подальшому стати конкурентоспроможним професіоналом.

Заступник директора з виховної роботи Наталія Коган, у свою чергу, пояснила правила поселення та проживання молоді у гуртожитку, закликала студентів до співпраці, цікавого та корисного проведення вільного від занять часу.

Дякуємо усім батькам за відвідування заходу. Бажаємо усім Миру і Добра!

Міні галерея


Березень
Травень