Нові горизонти співпраці

  • Дата публікації: 15.05.2017

10 травня 2017 року за ініціативи кафедри економіки та соціально-поведінкових наук на базі НН Інституту економіки та бізнес-освіти проведено науково-методичний семінар «Економіка України: проблеми та перспективи розвитку».

Під час семінару відбулося обговорення основних проблем та перспектив економічного розвитку України. Зокрема у центрі уваги були такі питання:

  1. Особливості розвитку державно-приватного партнерства в Україні;
  2. Проблеми та перспективи входження України до ЄС;
  3. Розвиток інвестиційно-інноваційної діяльності в Україні: теорія та практика;
  4. Тіньовий сектор економіки в економічній системі суспільства.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся завідувач кафедри  економіки та соціально-поведінкових наук, доцент Олександр Кірдан,  який наголосив на важливості обговорюваної проблеми, розкрив мету і завдання заходу, власне бачення основних аспектів розвитку економіки України.

 

Олександр Штангей, директор торговельної мережі «Комфорт», у своїй доповіді  висвітлив основні напрями розвитку торговельних відносин у сучасних умовах господарювання. У виступах доцентів Павла Петренка та Віталія Стойки акцентовано на проблемах та перспективах державно-приватного партнерства в Україні у стратегічних галузях, необхідності трансформації структури енергетичного ринку в Україні та підвищення ефективності його функціонування.

Науково-методичний семінар викликав жваве обговорення ключових аспектів дослідження провідними фахівцями кафедри та отримав позитивні відгуки присутніх.

Міні галерея


Березень
Травень