Державне управління та місцеве самоврядування: актуальні проблеми та шляхи їх вирішення

  • Дата публікації: 06.05.2017

Традиційно, 03 травня 2017 р. на базі НН Інституту економіки та бізнес-освіти було проведено науково-методичний семінар «Державне управління та місцеве самоврядування: актуальні проблеми та шляхи їх вирішення».

У роботі заходу взяли участь представники органів місцевого самоврядування, об’єднаних територіальних громад, громадських організацій, а також студенти й науковці УДПУ імені Павла Тичини. Найбільшу увагу та інтерес викликали доповіді:

  1. Лапіної Тетяни, начальника відділу діловодства, організаційного забезпечення та контролю виконавчого комітету Уманської міської ради («Принципи ведення діловодства в органах міської ради»);
  2. Дячука Олександра, помічника депутата районної ради, керівника молодіжної громадської організації «Мабутнє без наркотиків» та благодійного фонду «Хаварін» («Реформи децентралізації влади: реалії та перспективи»);
  3. Васалатія Артура, начальника інспекції з благоустрою м. Умані («Покращення порядку в м. Умані ‒ першочергове завдання роботи інспекції з благоустрою»);
  4. Коган Наталії Юріївни, викладача кафедри маркетингу та управління бізнесом УДПУ імені Павла Тичини («Зарубіжний досвід системи публічного управління»).

Науково-практичний семінар проходив у жвавій дискусійній атмосфері. Усі учасники мали можливість поставити питання та отримати вичерпні відповіді.

За результатами семінару визначено, що однією із найактуальніших і невідкладних проблем у побудові сучасної демократичної, конкурентоспроможної і єдиної української держави, забезпеченні її сталого економічного розвитку є прискорення реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади.

 

Міні галерея


Березень
Травень