Досягнення студентів у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінансовий менеджмент»

  • Дата публікації: 11.04.2017

Протягом 6-7 квітня на базі Луцького національного технічного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінансовий менеджмент», в якому взяли участь магістранти інституту економіки та бізнес-освіти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Алла Рибчак і Наталія Степанова (наукові керівники – завідувач кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки, професор М. А. Слатвінський і доцент М. В. Білошкурський).

Цього року участь в олімпіаді взяло понад 120 найкращих знавців фінансового менеджменту з 50 вищих навчальних закладів України різних форм власності, які протягом 3 годин повинні були правильно вирішити 20 непростих тестових завдань і 7 надскладних задач, щоб максимально набрати 100 балів. За перебігом олімпіади спостерігало компетентне журі, до якого входили представники різних вишів на чолі з завідувачем кафедри фінансів Луцького НТУ, д. е. н., професором І. М. Вахович. Примітно, що вже другий рік поспіль членом журі обирають професора М. А. Слатвінського.

В рамках олімпіади, 7 квітня відбулася Міжнародна науково-практична конференція молодих учених і студентів «Фінансово-кредитні механізми розвитку національної економіки», на пленарному засіданні якої Алла Рибчак виступила з доповіддю «Переваги та недоліки фінансового інвестування шляхом проведення IPO», а Наталія Степанова – з доповіддю «Особливості управління міжнародним рухом фінансового капіталу у формі IPO». Доповіді наших студенток були визнані одними з кращих і нагороджені дипломами ІІІ ступеня.

За результатами ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінансовий менеджмент» Алла Рибчак нагороджена грамотою у номінації «За високий рівень теоретичної підготовки», а Наталія Степанова стала призером і виборола диплом IV ступеня.

Адміністрація навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти на чолі з директором професором Чирвою О. Г., професорсько-викладацький склад і колектив студентів щиро вітають призерів олімпіади і зичать їм подальших успіхів і нових здобутків на ниві наукової роботи.

Міні галерея


Лютий
Квітень