Запрошуємо до Школи юного маркетолога!

  • Дата публікації: 20.03.2017

«Обирай свій шлях та йди до мети, а ми тобі допоможемо професію обрати!»,­ саме під таким гаслом 16 березня 2017 року було проведено засідання учасників Школи юного маркетолога на базі Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Школа юного маркетолога – новітній проект, започаткований за ініціативи кафедри маркетингу та управління бізнесом. Метою школи є ознайомлення її учасників з особливостями сучасної професії, новими можливостями та шляхами реалізації свого потенціалу.

Вже з першого заняття, яке провели доценти кафедри маркетингу та управління бізнесом Катерина Олійник та Ольга Бовкун, учасники школи відчули практичну користь від нових знань.

Так, як зазначає один із учасників – учень ЗОШ №10 Артур Білокур: «Я вже обрав для себе професію до душі й маю на меті удосконалити та поглибити свої знання, і впевнений, що саме Школа юного маркетолога допоможе мені в цьому».

Засідання Школи юного маркетолога пройшло в дружній атмосфері, учасники були захоплені обговоренням різних питань: «Хто ж такий маркетолог?», «Кому подобається дана професія?», «Як зазвичай будується кар’єра?», «Чи легко влаштуватися на роботу?», «Перспективи професії» та інше. Було проведено тестування серед учасників, щодо встановлення професійного самовизначення, що викликало не лише жваву дискусію, а й  дало змогу відкрити для кожного з учнів нові інтереси та інструменти реалізації своїх ідей.

З нетерпінням чекаємо нової зустрічі, щоб знову поринути в цікавий світ сучасних професій!

Реєстрація обов’язкова!

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ!

Міні галерея


Березень
Травень