ПРЕЗЕНТАЦІЯ КОНЦЕПЦІЇ РОЗВИТКУ СІЛЬСЬКОГО ЗЕЛЕНОГО ТУРИЗМУ УМАНЩИНИ

  • Дата публікації: 13.03.2017

За останні десятиліття кількість туристів у світі неухильно зростала і досягла третини населення земної кулі. За прогнозами фахівців, ХХІ століття буде століттям туризму, і до цього потрібно відповідно готуватися. Сьогодні найбільш динамічно зростаючим сектором світового туристичного господарства є сфера сільського зеленого туризму.

За ініціативи завідувача кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи Інни Поворознюк 6 березня 2017 року на базі НН інституту економіки та бізнес-освіти було проведено науково-методичний семінар «Проблеми та перспективи розвитку сільського зеленого туризму Уманщини».

Метою науково-методичного семінару є обмін досвідом між представникам науки, освіти, бізнесу, державних структур та громадських організацій у сфері розвитку сільського зеленого туризму Черкащини.   

Координатор регіонального народного центру «Уманський мистецький арсенал» Володимир Лопушан акцентував увагу на залучення активної молоді у розробку та реалізацію проекту «Зелений туризм» з метою створення Регіонального центру сприяння розвитку зеленого туризму в с. Громи Уманського району.

Анна Ковальова – начальник відділу туризму Уманської міської ради звернула увагу на основні проблеми та завдання над якими відділ активізує роботу із залученням викладачів кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи та студентів до розробки проекту «Умань туристична».

Директор Уманського краєзнавчого музею Наталія Білоус розповіла про роль та основні напрями роботи закладу. Акцентувала увагу на співпраці із кафедрою технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи у рамках реалізації практичної підготовки студентів та успішного розвитку  туризму  в регіоні.Про практику реалізації проектів розвитку сільського зеленого туризму у форматі майстер-класу презентувала Олена Побірченко
к. пед. н., доцент кафедри образотворчого мистецтва Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.Відділ обслуговування читачів бібліотеки Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини на науково-методичному семінарі презентував експозицію на тему: «Навчально-наукова література у фондах бібліотеки за темою: «Сільський зелений туризм»».

Робота науково-методичного семінару була спрямована на залучення викладачів, студентів та провідних фахівців в галузі туризму для реалізації проекту «Умань туристична» одним  із напрямів якого є розвиток сільського зеленого туризму.

Міні галерея


Лютий
Квітень