Лаври переможців наші !

  • Дата публікації: 23.03.2017

21  березня 2017 року на базі Харківського національного університету імені Семена Кузнеця проходив ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Маркетинг, управління персоналом та економіка праці», в якому були представлені понад 50 студентських наукових робіт із усіх ВНЗ України.

Студенти навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Духніцький Віктор та Кравченко Роман (напрям підготовки «Маркетинг») гідно представили університет з науковими роботами «Маркетингова політика комунікацій у фармації» та «Маркетинг в освіті як інструмент конкуренції суб’єктів ринку освітніх послуг».

Наукові роботи наших студентів пройшли первинний відбір та були рекомендовані до захисту поданих робіт перед комісією конкурсу,  яка складалася з провідних науковців вищих навчальних закладів України.

Так, Віктор Духніцький (наукові керівники: професор Чирва О.Г., викладач Гарматюк О.В.) нагороджений дипломом ІІ ступеня, а Роман Кравченко (науковий керівник: доцент Демянишина О.А.) – дипломом III ступеня.

В черговий раз наші студенти довели, що вони найкращі! Адже у нелегкій  боротьбі перемога дісталася саме їм. Приємно, що комісія відзначила високий рівень знань студентів університету та здатність їх застосовувати.

Вітаємо учасників та їх керівників з перемогою!

 

 

Міні галерея


Березень
Травень