Науково-методичний семінар «Шляхи підвищення якості надання послуг у готельно-ресторанному господарстві»

  • Дата публікації: 16.02.2017

15 лютого 2017 р. викладачами кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи на базі готельно-ресторанного комплексу «Фортеця» був  організований та проведений науково-методичний семінар на тему: «Шляхи підвищення якості надання послуг у готельно-ресторанному господарстві».

Готельно-ресторанний бізнес України в умовах глибоких соціально-економічних трансформацій стає однією з найбільш динамічних і пріоритетних сфер економічної діяльності. За останні роки громадське харчування та засоби розміщення відчули на собі тиск економічних реформ, приватизації та криз, але, не зважаючи на усі економічні перешкоди, сфера ресторанної та готельної індустрії має стійку тенденцію до зростання.

Ресторанний та готельний бізнес, з одного боку, є одним із засобів високоліквідного використання капіталу, а з іншого – середовищем із високим ступенем конкурентності.

Актуальність його проведення обумовлена тим, що у всьому цивілізованому світі готельно-ресторанна сфера є одним із найбільш розповсюджених видів малого бізнесу, тому заклади та підприємства ведуть між собою постійну конкурентну боротьбу за сегментацію ринку, за пошук нових та за утримання постійних споживачів їхньої продукції та послуг, а основним фактором конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу є якість їх продукції або послуг.

Практичним досвідом надання послуг та напрямами покращення їхньої якості у готельно-ресторанному господарстві поділилися з присутніми Дацик Яніна Іванівна старший адміністратор готелю та Поліщук Оксана Миколаївна директор ресторану готельно-ресторанного комплексу «Фортеця».

Під час роботи семінару було обговорено сучасний стан та тенденції розвитку готельно-ресторанного господарства в регіоні; особливості організації надання якісних послуг в індустрії гостинності та напрями підвищення якості надання послуг у готельно-ресторанному господарстві.

Проведення подібних заходів є особливо важливим для присутніх, які мають можливість поспілкуватися з практиками, вступати у дискусії, обмінюватися своїми думками та ділитись науковими результатами.

Міні галерея


Квітень
Червень