Молодь за здоровий спосіб життя!

  • Дата публікації: 19.02.2017

З ініціативи ННІ економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та фітнес-клубу «Олімп» була проведена міні-акція «Молодь обирає здоров’я», яка мала на меті формування свідомого ставлення до свого фізичного, психічного і соціального здоров’я.

«….сьогодні у кожному навчальному закладі активно підтримують здоровий спосіб життя. Не є винятком і ННІ економіки та бізнес-освіти УДПУ. Залучення студентської молоді до здорового способу життя є важливим додатком у формуванні здорової нації та вчить дітей цінувати життя, більше уваги звертати на те, що позитивно впливає на самопочуття: спорт, режим, позитивні емоції, цікаві захоплення, а також стимулює впевненість у собі й ініціативність», – зазначає директор інституту д.е.н., професор Ольга Чирва.

Так, інструктор фітнес-клубу «Олімп» Оксана провела майстер-клас із нового запального напряму  ZUMBA-fitness для  дівчат-першокурсниць,

а інструктор тренажерного залу Анна – для хлопців тренінг CrossFit.

Як стверджує директор фітнес-клубу Юлія Салмаш: «Майбутнє кожної держави – це її молодь, то можна без перебільшення стверджувати, що здорова молодь – запорука майбутнього успіху. В свою чергу, адміністрація та колектив фітнес-клубу «Олімп» всіляко сприяє та підтримує проведення заходів з  популяризації здорового способу життя».

Майстер-класи пройшли в атмосфері молодості та здоров’я, добра і дружби, а самі студенти отримали позитивні емоції та неабиякий заряд енергії.

Дякуємо колективу фітнес-клубу «Олімп» за корисну інформацію та цікаво проведений час. Бажаємо всім міцного здоров’я та творчих успіхів. До нових зустрічей!

Міні галерея


Березень
Травень