Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Актуальні проблеми розвитку національної економіки»

  • Дата публікації: 04.12.2016

01 грудня 2016 року відбулася Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Актуальні проблеми розвитку національної економіки».

Програма конференції передбачала роботу чотирьох секцій: «Інноваційно-інвестиційна політика (пріоритетні галузі, потенційні джерела)»; «Фінансове та аналітичне забезпечення національної економіки»; «Формування глобального та регіонального інформаційного простору»; «Туризм і індустрія гостинності: сучасний стан та перспективи розвитку».

Обговорення матеріалів конференції відбувалося на online форумі навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

У роботі конференції прийняли участь 96 науковців та фахівців у сфері економіки та управління національним господарством, фінансів, обліку та аудиту, маркетингу, туризму і готельно-ресторанної справи Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Чернігівського національного технологічного університету, Київського національного торговельно-економічного університету та Європейського університету.

Під час роботи секцій було обговорено сучасні проблеми та перспективи розвитку національної економіки та економік країн близького зарубіжжя.

Проведення подібних наукових заходів є особливо важливим для студентів та аспірантів. Тут вони можуть вступати у дискусії, обмінюватися своїми думками та ділитись науковими результатами.


 

Міні галерея


Березень
Травень