Як студенти викладачами стали

  • Дата публікації: 22.11.2016

До міжнародного дня студента в Навчально-науковому Інституті економіки та бізнес-освіти відбувся захід «День студентського самоврядування». Цього дня збулася мрія всіх тих студентів, які хотіли хоч на хвилину зайняти робочі місця викладачів та керівників інституту, відчути всі труднощі та робочі моменти про, які вони могли б лише здогадуватися. 

Так, посаду заступника директора інституту зайняв студент 5 курсу – Володимир Кикоть. Відповідальну посаду заступника директора по виховній роботі зі студентами отримав студент 2 курсу, голова студентського управління інституту Андрій Бондаренко.

В дирекції, на кафедрах студенти були у ролі викладачів та лаборантів. Вони мали можливість проводити лекції та семінари для своїх колег.

Студенти із зацікавленістю слухали, уважно записували та робили все для того, щоб не змарнувати ці особливі заняття. Час пролетів дуже швидко, залишивши по собі шлейф з приємних емоцій.

Студенти поділилися, що такий досвід був для них надзвичайно корисним. Переконані, що ті, хто взяв участь у такому експерименті стане більш пунктуальним, активним на парах, буде більше цінувати викладацьку працю. Студенти планують і наступного року обов’язково спробувати себе у ролі викладача, адже це змінило їх свідомість і змусило подивитися на тих людей, які діляться з ними своїми знаннями, зовсім іншими очима.

Міні галерея


Лютий
Квітень