Увага! конкурс проектів від Міжнародної Академії туризму в Анталії!

  • Дата публікації: 24.11.2016

В рамках програми для підтримки і реалізації молодіжних туристичних ініціатив Міжнародна Академія Туризму в Анталії оголошує конкурс проектів на тему: «Розвиток туризму в сучасному світі: історія і перспективи». До участі запрошуються студенти та школярі з країн Європи, у віці від 13 до 27 років.

Якщо Ви мрієте отримати освіту в сфері туризму і гостинності в Турецькій Республіці, розширити свій кругозір через призму історико-культурної спадщини різних країн і стати частиною захоплюючого заходу, тоді цей проект для Вас.

В проектних роботах вітаються новизна, нестандартність, актуальність, самостійність з урахуванням умов свого регіону. Від Вас чекають оригінальне бачення проблем туристичного ринку, інноваційні пропозиції та цікаві ідеї в сфері регіонального туризму.

Переможців конкурсу чекають: безкоштовне навчання по 2-річній програмі «Готельний менеджмент» в Академії Туризму в Анталії, безкоштовний відпочинок в літньому мовному таборі від Академії Туризму в Анталії, а також знижки на навчання в Академії.

Учасникам конкурсу, які не стали переможцями, але подали оригінальні проекти, надається право на навчання в Міжнародному Коледжі Туризму в Анталії за пільговою вартістю.

Реєстрація триває до 20 грудня 2016 р. Бажаючим взяти участь у проекті звертатись до Кирилюк І. М. (кафедра технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи, 322 ауд.).

Міні галерея


Лютий
Квітень