Ревізор повернувся!!!

  • Дата публікації: 03.11.2016

27 листопада у гуртожитки нашого університету завітав студентський «Ревізор» НН інституту економіки та бізнес-освіти. Критеріями такої перевірки стали умови проживання в гуртожитку та чистота та порядок у кімнатах.

Огляд відбувся у гуртожитках №1 та №2. Визначати переможців допомагали вельми шановне журі, до складу якого входили: заступник директора Коган Н.Ю., голова студентського правління інституту Бондаренко Андрій, Миронюк Сергій, Кикоть Володимир та Ковальчук Богдан. Представники студентського ревізора ретельно перевіряли кожну з кімнат. 

Найкращими під час перевірки виявилися кімнати студентів інституту економіки та бізнес-освіти. Кімнати оцінювалися за такими критеріями : дизайн, чистота, оригінальність, атмосфера і власний внесок в інтер’єр. Так, кімнати № 215, 217, 333, 335, 346 були нагороджені відзнакою.

Мешканцям гуртожитку порекомендували підтримувати свій дім у чистоті та порядку, а кімнатам, які не отримали відзнаку – виправитись і показати кращі результати наступного разу, адже чистота – це запорука здоров’я.

Бажаємо і надалі нашим студентам показувати зразкові результати, так тримати!!! Ревізор не завершено , бажаючих взяти участь у змаганні збільшується, тож Ревізор ще повернеться.

Міні галерея


Лютий
Квітень