Проходження виробничої практики – шлях до підвищення професійної майстерності студентів

  • Дата публікації: 14.11.2016

З 07.11.2016 року у студентів четвертого курсу, напряму підготовки «Туризм», розпочалася виробнича практика.

На основі договорів Інституту економіки та бізнес-освіти з приватними та державними підприємствами, студентам запропоновано широкий вибір баз для проходження практики, зокрема: ресторан «Фортуна», туристична агенція «Aves Tur», готель «Умань», КП «Гірський Тікич» та багато інших. Крім того, студентам надано можливість обрати бази для проходження практики за місцем проживання.

Під час практики, що триватиме з 07.11.2016 р. по 04.12.2016 р., студенти матимуть змогу удосконалити свої теоретичні знання, а також отримати практичний досвід діяльності у сфері обслуговування, а саме: турагентська діяльність, ведення готельної та ресторанної справи.

Міні галерея


Березень
Травень