Майстер-клас з японської кухні

  • Дата публікації: 01.11.2016

28 жовтня 2016 року викладачі кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи разом зі студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» на базі лабораторії технології продукції ресторанного господарства Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини організували та відвідали майстер-клас виготовлення суші.

Викладачі та студенти  власноручно спробували технологію приготування суш різних видів: «Каліфорнія», «Мозаїка», «Маккі», «Філадельфія», що дозволило кожному із них отримати практичні навички в цьому процесі.Виготовлення суші є досить цікавим та пізнавальним процесом. Під час тренінгу, студенти дізналися багато нової інформації про дану страву та ознайомилися з історією їх виникнення.Самим цікавим та пізнавальним у майстер-класі виявилася дегустація суш. Адже кожен вид суш мав різні смакові властивості і різну методику її приготування. Невід’ємним атрибутом заходу для нас стало використання дерев’яних паличок (хасі).Дякуємо за цей урок, головному сушисту ресторану «Пан-Кабан» – Перепаді Валерію студенту ІІІ курсу напряму підготовки «Готельна-ресторанна справа» Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини і викладачам кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи.

Будемо раді приймати участь у таких майстер-класах частіше.

Студенти 26 групи.

 

Міні галерея


Квітень
Червень