Участь ННІ економіки та бізнес-освіти у святкуванні 400-річчя міста Умані

  • Дата публікації: 04.10.2016

Нам усім неймовірно пощастило бути свідками історичної події – святкування з нагоди 400-річчя першої писемної згадки про Умань. До ювілею нашого славетного міста погода подарувала нам дійсно прекрасний сонячний день.

В рамках проведення святкових заходів до відзначення Дня міста міською громадою 01 жовтня 2016 року було організовано ходу «Умань історична». Колону викладачів та студентів у святковій ході від Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти УДПУ імені Павла Тичини очолила д. е. н., професор, директор вищезазначеного інституту Ольга Григорівна Чирва. Ходу нашого інституту було представлено різними історичними епохами, тому окрасою колони стали костюми козацтва, українського селянства у національному вбранні та костюми бізнесменів.

По завершенню святкової ходи у центральному парку міста проходила виставка досягнень «Тобі, рідна Умань», участь у якій була представлена науково-методичними розробками професорсько-викладацького складу нашого інституту. Унікальною прикрасою вказаної виставки став святковий коровай, випечений студентами інституту.Також показовим було проведення майстер-класу з виготовлення прикрас в  національному стилі студенткою третього курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Столбовою Анастасією.День міста Умані був надзвичайно яскравим та залишив усім нам на згадку масу прекрасних емоцій!

Міні галерея


Лютий
Квітень