Свято мужніх та хоробрих захисників Вітчизни

  • Дата публікації: 17.10.2016

День захисника Вітчизни традиційно став святом мужності і військової доблесті. Саме тому, в ці дні кафедра економіки та соціально-поведінкових наук ННІ економіки та бізнес-освіти проводила заходи, приурочені до цієї дати.

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і звичаїв українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу студентів, викладачем кафедри Стойкою В.О. було організовано перегляд художнього фільму «Богдан-Зіновій Хмельницький».

img_20161011_142858Ще одним кроком на зустріч відродженню історії та військових традицій стало проведення виховної години «Козацькому роду немає переводу». Студенти 32 та 32 б груп разом із куратором Гарник О.А. згадали про історичне минуле українського народу. Ознайомились з військовими і обрядово-побутовими традиціями українського народу, історичними сторінками національно-визвольної боротьби за незалежність.

Крім того, викладачами кафедри було організовано та проведено круглий стіл «Воєнно-політична історія України та історія українського війська». Під час круглого столу зав’язалась жвава дискусія щодо воєнно-політичної історії України та історії українського війська. Учасники круглого столу наголосили, що необхідно більше уваги приділяти періодам, коли українці відкрито боролись за власну державність.

Отож, не забувайте своєї історії та звичаїв. Які б важкі часи не переживала наша країна, як не намагалися вороги знищити Україну, – вона вистояла, набула незалежності і зберегла свої прекрасні традиції.

Березень
Травень