Як зробити подорожі своєю роботою?

  • Дата публікації: 19.09.2016

zavantazhennyaТуристичний міжнародний туристичний оператор Rich-tour та Інститут Міжнародної Академічної та Наукової Співпраці пропонує Вам опанувати мега цікаву професію – гіда-супроводжуючого туристичних груп (тур лідера) автобусних турів європейського напрямку (2-15 жовтня 2016 року). Заняття проводять висококваліфіковані спеціалісти-практики, які мають багаторічний досвід роботи в туризмі в Україні та Європі.

По завершенні курсу видається сертифікат гіда-супроводжуючого туристичних груп європейського напрямку.

Організатор: туристичний міжнародний туристичний оператор Rich-tour та Інститут Міжнародної Академічної та Наукової Співпраці. Місце проведення: м. Львів, проспект Шевченка, 10.

  • хочете опанувати мега цікаву професію, яка дозволить Вам подорожувати, знайомитися із новими людьми, країнами та культурами;
  • прагнете дізнатися всі секрети обслуговування туристичних груп;
  • бажаєте навчитися технічно правильно будувати поїздки для груп по Європі;
  • працюєте в туризмі і Вас цікавить професійний розвиток
  • хочете реалізувати себе у ворк-шопах в Європі з можливістю подальшого працевлаштування керівником груп у компанії Rich-tour

ВАРТІСТЬ: 2500 грн.

Учасники курсу матимуть можливість (за бажанням) пройти стажування та здобути практичний досвід турлідера у країнах Європи (Угорщина, Австрія). Стажування організоване міжнародними туристичними операторами Rich-tour (Україну) та Paradise travel (Угорщина). Дати турів: 30.10.2016 – 03.11.2016. Практиканти оплачують лише собівартість адміністративних та логістичних витрат подорожі (орієнтовно 120 Євро).

Бажаючим зареєструватися звертатись до Кирилюк І. М.

 

Лютий
Квітень