Міський конкурс бізнес-планів

  • Дата публікації: 21.05.2016

19 травня 2016 року у виконавчому комітеті Уманської міської ради відбувся щорічний міський конкурс бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді. Свої роботи представили 5-ть  ініціативних студента ІІ – V курсів ННІ економіки та бізнес-освіти.

 

 

 

 

 

 

 

 

З вітальними словами до майбутніх підприємців звернулась заступник міського голови Ольга Радченко, яка наголосила, що головна мета заходу – сприяння розвитку молодіжного підприємництва в місті, виявлення дійсно охочих і здатних до роботи в бізнесі молодих людей.

До організаційного комітету конкурсу бізнес-планів також були запрошені провідні фахівці підприємницької діяльності м. Умані.

Основними критеріями оцінювання були відповідність проекту структурі бізнес-плану, наявність чіткого фінансового обґрунтування проекту, створення нових робочих місць для молоді, оригінальність ідеї та суспільна корисність реалізації проекту.

Кожен бізнес-план був представлений презентаціями, буклетами. Різноманітність підприємницьких ідей була наскільки цікавою, що усім присутнім студентам від організаційного комітету конкурсу була висловлена подяка.

У результаті проведеного заходу членами журі були відзначені переможці, які отримали дипломи, а також грошові винагороди.

Перше місце отримала  студентка V курсу спеціальності «Фінанси і кредит» Вигівська Юля на тему: «Коворкінг-центр «Магеллан» (науковий керівник: к.е.н., доцент кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Чвертко Л.А.).

Експертною радою конкурсу бізнес-планів було відзначено роботу Пулі  Владислава студента ІV курсу напряму підготовки «Маркетинг» на тему: «Надання поліграфологічних послуг» (науковий керівник: к.е.н., доцент кафедри економіки та соціально-поведінкових наук Кирилюк І.М.).

 

 

 

 

 

 

 

 

Решта студентів були нагороджені грамотами та подарунками  за творчий підхід у розробці бізнес-плану.

 

 

 

 

 

 

Вітаємо переможців та їх керівників, зичимо творчого натхнення і подальших успіхів! І чекаємо перемог у всеукраїнському та обласному конкурсі бізнес-планів.

Міні галерея


Лютий
Квітень