Студенти УДПУ – надія нової економіки

  • Дата публікації: 07.04.2016

З 23 по 25 березня у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка (м. Київ) проходив ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Гроші, фінанси і кредит».

Студентка НН інститут економіки та бізнес-освіти Петькова Наталя (науковий керівник к.е.н., доцент кафедри маркетингу та управління бізнесом Демянишина Олеся Андріївна) взяла участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за напрямом «Гроші, фінанси і кредит» та отримала грамоту за активну участь.

Загалом, на конкурс надійшло 147 робіт, з яких 44 роботи були відібрані галузевою комісією як кращі і їх автори запрошені до участі у підсумковій конференції ІІ туру.

За оцінками робіт і виступів студентів галузевою комісією, до якої увійшли 24 висококваліфіковані науковці у галузі фінансів з провідних економічних ВНЗ України різних форм власності, студентка ІІІ курсу інституту економіки та бізнес-освіти Петькова Наталя прийняла активну участь в конкурсі, дізналась багато цікавого та отримала безцінний капітал знань і досвід, який допоможе в досягненні успіху.

Вітаємо Наталю та її наукового керівника, бажаємо нових перемог!

Міні галерея


Березень
Травень