Інтернет-конкурс фоторобіт «Умань – місто твоєї мрії»

  • Дата публікації: 12.04.2016

59f327За ініціативи відділу культури Уманської міської ради оголошується відкритий Інтернет-конкурс фоторобіт «Умань-місто твоєї мрії». Цей захід присвячений 400-річчю першої писемної згадки про місто.

Основна мета конкурсу ­­- за допомогою фотографії розповісти про місто Умань, відобразивши у своїй роботі пейзажі найулюбленіших куточків міста; історичні чи архітектурні пам’ятки, їх елементи; фотографії, які відображають минуле міста тощо.

Завдання конкурсу:

  • формування позитивного сприйняття, іміджу, популяризації міста, розмаїття його історико-культурної спадщини;
  • виховання патріотичного ставлення до рідного міста;
  • стимулювання творчої активності уманчан;
  • розміщення в подальшому фотографій в усіх видах інформаційно-рекламних матеріалів відділу культури Уманської міської ради.

Участь у конкурсі можуть брати усі, хто захоплюється фотографуванням.

Для цього на електронну адресу umanfotokonkurs@gmail.com з 04.04.16р. по 05.06.16р. включно потрібно надіслати від 5 до 10 фоторобіт із зазначенням назви.

Роботи мають відповідати таким вимогам:

  1. Формат фотографії – JPЕG.
  2. Мінімальний розмір фотографії 1024х768 пікселів.
  3. Кожний учасник має право надіслати від п’яти до десяти робіт.
  4. Також необхідно зазначити своє прізвище та ім’я, домашню адресу, контактний телефон та згоду на подальше використання фотографії.

Дана інформація має виключне значення при нагородженні переможців, її не буде опубліковано на сайті міської ради. Без зазначення даної інформації роботи участі у конкурсі не беруть.

Після завершення конкурсу відділ культури Уманської міської ради залишає за собою право подальшого використання будь-яких конкурсних робіт для висвітлення конкурсу, створення збірників, фотоальбомів.

Конкурс проходитиме у два етапи.

І етап конкурсу:

Перший етап конкурсу розпочинається 4 квітня і триває до 5 червня поточного року. На цьому етапі учасники конкурсу надсилають свої роботи адміністратору офіційного сайту на електронну адресу umanfotokonkurs@gmail.com .

05.06.16р. прийом конкурсних робіт припиняється.

ІІ етап конкурсу:

Другий етап конкурсу розпочинається 6 червня і триває до 15 червня поточного року. Адміністратор сайту розміщує фотографії на офіційній сторінці в соцмережах. З 6 червня по 15 червня 2016 р. усі відвідувачі порталу мають право проголосувати за роботи фотографа, які сподобались їм найбільше.

Увага! Штучне збільшення голосів неприпустиме. При виявленні відповідного порушення роботи будуть виключені з конкурсу.

Роботи, прислані для участі в конкурсі, не рецензуються та не повертаються.

З п’ятнадцяти переможців, які були вибрані в результаті відкритого інтернет-голосування, 15 червня журі визначає три призові місця.

За 1-е місце переможець отримує грошову винагороду у розмірі 1 тис. грн.

За 2-ге – 800 грн.

За 3-є – 600 грн.

Додаткову інформацію з організації відкритого Інтернет-конкурсу можна отримати за адресою електронної пошти umanfotokonkurs@gmail.com , а також за телефоном: 3-87-83 (координатор проекту – головний спеціаліст відділу культури Панчук Євген Павлович)

Березень
Травень