Інституційний репозитарій як вимога сьогодення

  • Дата публікації: 07.11.2015

5 листопада 2015 року відбувся науково-методичний семінар «Інституційний репозитарій як вимога сьогодення» за участю викладачів інституту економіки та бізнес-освіти та представників відділу наукових досліджень, інновацій та міжнародного співробітництва.Так, провідний фахівець відділу наукових досліджень, інновацій та міжнародного співробітництва Каракуля Василь Сергійович проінформував присутніх про основні вимоги до розміщення публікацій в Інституційному репозитарії, зупинився на методичних аспектах архівування та самоархівування матеріалів. Василь Сергійович також у своєму виступі зазначив, що eUSPUIR (Electronic Uman State Pedagogical University Institutional Repository) − це електронний архів, що накопичує, систематизує, зберігає документи наукового, освітнього та методичного призначення, створені працівниками будь-якого структурного підрозділу УДПУ імені Павла Тичини, аспірантами чи студентами університету тощо, зупинився на основних термінологічних підходах у дослідженні сутності поняття «репозитарій» та «інституційний репозитарій».

У обговоренні особливостей розміщення матеріалів публікацій в Інституційному репозитарії взяли участь к.е.н., доц. Білошкурський М.В., к.е.н., доц. Поворознюк І.М., к.е.н., доц. Богашко О.Л., та ін.

Колектив інституту економіки та бізнес-освіти висловлює подяку відділу наукових досліджень, інновацій та міжнародного співробітництва та зокрема, провідному фахівцю відділу Каракулі В.С. за організацію науково-методичного семінару.

Міні галерея


Березень
Травень