Двобій майбутніх економістів

  • Дата публікації: 20.11.2015

Погодьтеся, немає нічого кращого ніж навчатись, відпочиваючи. Саме для цього потрібно частіше відступати від стандартного методу викладання і шукати нові форми подання навчального матеріалу. Проведення інтелектуального конкурсу, звичайно, не є новаторством, але якщо його зробити елементом навчального процесу, то отримаємо непоганий результат, а саме – порція нової та цікавої інформації для студентів, їхні задоволені очі та гарний настрій. Саме тому студентам 22 групи було запропоновано зануритися у інтелектуальний двобій, приводом для якого стала чудова подія – тиждень спеціальності «Економіка підприємства». Свої інтелектуальні здібності на конкурсі продемонстрували дві команди: «Coca-Cola» та «Спілка економістів України».    Ведуча турніру – доцент кафедри економіки та соціально-поведінкових наук Гарник Олена ознайомила присутніх з правилами гри. Для визначення переможця команди змагалися у трьох турах. Перший тур мав назву «Світ навколо нас», у якому кожна команда мала можливість відповісти на запитання, що стосуються оточуючого світу, правильна відповідь на кожне з яких оцінювалася у 2 бали. Другий тур – «Економічна ера», команди також отримують запитання, але вже економічного змісту. Загалом – 10 питань по 4 бали. Третій тур мав назву «Презентація підприємства», за підсумками якого кожна команда мала можливість отримати 10 балів.

За інтелектуальними боями між командами спостерігало журі, до якого увійшли доцент кафедри економіки та соціально-поведінкових наук Король Інна та студентка 22 групи Черевична Ольга.

Учасники інтелектуальної гри виявили неабиякі знання та ерудицію. Студенти гідно боролися за перемогу до останнього раунду. В результаті нелегкої боротьби визначився переможець інтелектуального змагання. Ним стала команда «Coca-Cola», яка перемогла з рахунком 65:62.

Для усіх присутніх гра подарувала незабутні враження, шквал позитивних емоцій та просто гарний настрій від спілкування.

Кафедра економіки та соціально-поведінкових наук бажає усім бути наполегливими у навчанні, оскільки саме розвинений інтелект і широкий світогляд є головною умовою успішності у майбутній професії.

Міні галерея


Лютий
Квітень