«Світ без кордонів»

  • Дата публікації: 06.10.2015

Студенти навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти разом з викладачем кафедри маркетингу та управління бізнесом Коган Н. Ю. відвідали кадрове агентство «Світ без кордонів»
 Кваліфікований персонал допомагає легко та цікаво оволодіти знаннями з іноземної мови та подолати “мовні бар’єри” при працевлаштуванні за кордоном. Навчання проходить враховуючи ті мовленнєві ситуації, в яких опинятимуться працівники, перебуваючи за кордоном. Після проходження курсів іноземної мови, студенти мають змогу отримати сертифікат про рівень володіння мовою.

Як показує практика вітчизняних підприємств, проблематичним при працевлаштуванні є недотримання учасниками співбесіди ділового етикету, іноді зневажливе ставлення до молодих, тільки після університету, відкрите нехтування нормами ввічливості тощо. Особливості кадрового менеджменту, що були озвучені студентам частково здивували їх, адже успіх або неуспіх залежить як від професійних якостей (освіта, досвід, кваліфікація тощо), так і від того, яке враження Ви справите на роботодавця під час співбесіди. Причому друге може мати вирішальне значення, якщо, звичайно, Ваша професійна кваліфікація в цілому відповідає вимогам роботодавця
 Відвідини агенства залишили тільки найкращі спогади! А отриманий досвід, втілення вивченої теорії у практику – це просто-таки скарб для майбутніх фахівців. Хочеться подякувати за таку можливість організації «Світ без кордонів» та особисто його директору Барилюку Дмитру Юрійовичу за теплий прийом та цікавий діалог, що склався між студентами та працівниками.

Міні галерея


Березень
Травень