Екскурсія на ПСП «Уманський тепличний комбінат»

  • Дата публікації: 27.10.2015

26 жовтня студенти 6 курсу спеціальності «Бізнес-адміністрування» побували з екскурсією на одному з найбільших підприємств в Україні з вирощування овочів у закритому ґрунті  – ПСП «Уманський тепличний комбінат».   Основне завдання екскурсії – ознайомлення з підприємством, яке в майбутньому може забезпечити  студентів першим робочим місцем, отримати інформацію про стан сучасного ринку праці та вимоги, які ставить роботодавець до пошукачів роботи. Так, зокрема начальник відділу збуту Гордій Р. І. розповів присутнім про основні напрями діяльності комбінату, умови праці та перспективи на майбутнє.
Сьогодні на Уманському тепличному комбінаті експлуатуються найсучасніші теплиці європейського зразка. У них реалізовані новітні розробки та досягнення в області вирощування овочів у закритому ґрунті, завдяки чому продукція комбінату відома не лише в Україні, а й далеко за її межами.Студенти побували в цеху передпродажної підготовки продукції, де відбувається  сортування, фасування, пакування та підготовка до відправки продукції доставки продукції.На території цеху студентів супроводжувала заступник начальника цеху Безносюк  О., яка із задоволенням відповідала на численні запитання молоді.
Студенти були вражені масштабами комбінату, технологіями виробництва та організацією діяльності.
Після завершення огляду підприємства студенти були надзвичайно задоволені екскурсією та висловили побажання щодо повторення подібних заходів.

 

Міні галерея


Березень
Травень