Перша година куратора

  • Дата публікації: 11.09.2015

Збулась наша давня, заповітна мрія – ми стали студентами Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Попереду нові знайомства, яскраві враження, необхідність вивчати навчальні дисципліни, які допоможуть нам стати у майбутньому кваліфікованими фахівцями.

У нас розпочався новий, надзвичайно цікавий та напружений етап діяльності. Допомагає адаптуватись до реалій студентського життя куратор нашої групи, кандидат економічних наук, старший викладач кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Інна Анатоліївна Бержанір.

Так, 10 вересня відбулася перша година куратора, на якій наш наставник розповіла про особливості навчання в університеті, про вимоги, які ставляться викладачами під час навчального процесу. Крім цього, було наголошено на необхідності дотримання правил поведінки та дисципліни. Куратором були надані змістовні та вичерпні відповіді на поставлені запитання. Також ми обговорили напрями роботи з тим, щоб студентське життя було цікавим та різноманітним.Наприкінці нашої зустрічі стало зрозуміло, що ми зробили правильний вибір навчального закладу, а викладачі допоможуть нам у професійному становленні та особистісному розвитку.

Урбанович Катерина, староста 18 групи

напряму підготовки «Туризм»

Міні галерея


Березень
Травень