Найкращі 3 місяці в нашому житті

  • Дата публікації: 22.09.2015

Протягом трьох літніх місяців 18 студентів економічного факультету скористались можливістю проходження практики в Німеччині.Форос Євген та Грабарський Андрій з задоволенням діляться враженнями від цієї поїздки:

«Ми з великою радістю сприйняли звістку про те, що успішно пройшли співбесіду на знання німецької мови і з нетерпінням чекали дати від’їзду. Німеччина справила на нас незабутнє враження. Ця країна має багатовікову історію, архітектуру та традиції, вона є Батьківщиною багатьох знаменитих винахідників, науковців та митців.

Нам пощастило працювати у місті Шарбойц, яке знаходиться в 83 км від Гамбурга у ресторані Fischrestaurant “Lagunе”, який є одним із найпопулярніших у місті.Шарбойц має відмінні готелі, ресторани, незвичайні пам’ятки архітектури та красиве узбережжя Балтійського моря, яке робить його ще цікавішим та привабливішим для туристів та відпочиваючих.

Керівник ресторану привітно і гостинно нас зустрів, познайомив нас з персоналом, показав робочі місця та пояснив наші обов’язки. За короткий період часу ми змогли показати себе з гарної сторони, заслужити авторитет та повагу серед колег.Зараз ми з великою впевненістю можемо сказати, що ці три місяці, проведені в Німеччині були одними з найкращих в нашому житті. Вони дали нам можливість краще пізнати цю країну, опанувати цікаву німецьку кухню з її тонкощами та звісно знайти нових друзів».

 

Студент 4 курсу спеціальності “Маркетинг” Форос Євген

та студент 3 курсу спеціальності “Туризм” Грабарський Андрій

Міні галерея


Березень
Травень