Вітаємо учасників ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з маркетингу!

  • Дата публікації: 21.05.2015

13-15 травня у ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Маркетингу».

В олімпіаді прийняли участь 34 студенти-бакалаври та 38 магістрантів з 20 вищих навчальних закладів 11 областей України (Київська, Харківська, Миколаївська, Черкаська, Полтавська, Хмельницька, Вінницька, Львівська, Запорізька, Кіровоградська та Сумська).

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини був гідно представлений студентами IV курсу економічного факультету Петрухіною Любов Володимирівною та Автомеєнко Артемом Андрійовичем (напрям підготовки «Маркетинг»).

Олімпіада проходила у два тури. У І турі учасники виконували тестові завдання на комп’ютерах. Конкурсні завдання ІІ туру олімпіади студенти оформлювали у письмовій формі, яке складалося із чотирьох теоретичних завдань і одного розрахункового завдання.

По закінченні олімпіади студенти УДПУ отримали сертифікати учасників ІІ туру та були відзначені Почесною грамотою за активну участь і проявлені знання.

Вітаємо учасників олімпіади та їх керівників – д.е.н., професора Чирву Ольгу Григорівну та викладача Побережець Наталію Борисівну – та бажаємо їм подальших перемог та звершень!

Міні галерея


Березень
Травень