Розважальна гра «Хто зверху?»

  • Дата публікації: 16.04.2015

Не одне тисячоліття чоловіки та жінки сперечалися за першість, не один раз таке протистояння давало початок бурхливим суперечкам, масштабним дискусіям, навіть війни починалися через те, що чоловіча половина ніяк не могла змиритися з першістю жінки! От і на економічному факультеті представники студентської рада вирішили провести розважальну гру «Хто зверху?», яка відбулася 15 квітня 2015 року.То хто ж зверху? Щоб це з’ясувати раз і назавжди, зустрілися 2 команди, учасниками яких були представники чоловічої та жіночої статі. Варто зазначити, що не часто зустрічається в двобої стільки сили та грації, неземної чарівності та розуму, ніжності та цілеспрямованості, мужності та відповідальності.

Прекрасну половину людства представляли успішні, милі, неповторні, загадкові, непередбачувані, неймовірно привабливі дівчата: Сас Марія (13 група),Зайцева Анастасія (23 група), Діденко Тетяна (13 група), Олександра Курапова (17 група).

Сильну стать захищали справжні українські хлопці, завзяті та запальні:

Мельник Діма (37к група), Циганков Вадім (37к група), Келебай Віталік (37к група), Буряк Віталій (студент із факультету фізичного виховання).

Що тільки не довелося пройти учасникам гри?! Слова складали, музику відгадували , обмінювались ролями, в очі гарним дівчатам дивилися… А ще ж потрібно не піддаватися провокаціям нашим чудовим ведучим Кикотю Володимиру та Плисконіс Наталії. І за такими всіма випробуваннями слідкували судді: Сандуленко Надія та Чудак Ольга. У підсумку перемогу отримала команда юнаків!

Незважаючи на протистояння та бажання виграти, на грі панувала дуже дружня атмосфера. Учасники були нагороджені дипломами, а у виправдання для команди дівчат можна сказати, що закохані очі команди суперників відволікали від конкурсів та змушували замислитися, яке плаття одягнути на вечірню прогулянку.

Міні галерея


Березень
Травень