Оцінка робочих місць викладачів студентами економічного факультету

  • Дата публікації: 29.04.2015

28 квітня на економічному факультеті відбулась перевірка кращого робочого місця. Перевірка проводилася комісією, учасниками якої стали студенти економічного факультету: Грушова Катерина, Осипенко Дмитро,Славентий Сорочан, Андрій Ганзюк.

Метою даної перевірки було визначення кращого робочого місця за критеріями: комфортність, оформлення столів, чистота та компакність. Комісія перевірила усі кафедри економічного факультету та завітали до деканату. На перевірку студентським колективом викладачі реагували по-різному: хтось, хто був заклопотаний справами – почав складати документи та студентські контрольні, хтось від несподіванки пропонував комісії прийти пізніше, інші – запрошували, а дехто радив перевіряти ретельно, проте для усіх це було великою несподіванкою.

На кожній кафедрі та в деканаті було обрано і відзначено найкраще робоче місце. За словами перевіряючих кожну кафедру економічного факультету варто відзначити, а робоче місце кожного викладача варте найвищої похвали.

На кафедрі маркетингу та управління бізнесу привітно комісію зустріли, запросивши на перевірку. Кабінет і робочі місця викладачів прикрашені квітами та прикрасами, а канцелярське приладдя та документи охайно складені. Тут створені усі умови як і для праці, так і для відпочинку.

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи відзначилася офіційним стилем в інтер’єрі та в роботі, усі предмети охайно складені по місцям, документи і папки рівно складені, на столах та на поличках нічого зайвого. Загалом на кафедрі панує порядок та чистота, які створюють усі умови для продуктивної праці.

Кафедра економічної теорії та комерційного та трудового права запам’яталася чистотою та порядком. На робочих столах кожна річ має своє місце, розташування столів та поличок продумане для їх зручного використання, кабінет прикрашено квітами, а інформаційні куточки зручно розміщенні.

Кафедра економіки підприємства, фінансів та фінансово-економічної безпеки також відзначилася чистотою, на кожному робочому місці було охайно складені документи та підручники, живі квіти доповнювали інтер’єр та покращують настрій.

В деканаті також пройшла перевірка та виявлено краще місце. Кабінет хоч і не просторий, проте все було на своїх місцях, на столах охайно розміщується канцелярське приладдя, на поличках усі файли та документи систематизовані. Кожна кафедра отримала високі оцінки від студентської комісії.

Студенти вперше оцінювали робочі місця викладачів та їхні старання, а не навпаки. Даний захід відбувався аби підтримати щоденні старання та наполегливу працю викладачів, покращити настрій та робочу атмосферу. За словами викладачів і студентів – це цікавий захід та унікальний випадок, коли студенти виявили бажання заохотити важку працю викладачів.

Міні галерея


Березень
Травень