Друга вища освіта (перепідготовка) – виклик сучасності

  • Дата публікації: 21.04.2015

У сучасному суспільстві друга вища  освіта (перепідготовка) є однією із пріоритетних складових неперервного навчання, що гармонійно поєднує академічну вищу освіту та практичну компоненту й відповідає вимогам світових стандартів. Потреба в ґрунтовних знаннях часто виникає у бізнесменів, керівників підприємств, бухгалтерів, котрі хочуть самостійно орієнтуватися у фінансових, економічних та правових аспектах своєї діяльності. Друга вища освіта – це не просто другий диплом, але й якісно новий рівень особистості, про що свідчать відгуки наших студентів.

Вознік Людмила (спеціальність «Економіка підприємства»): «Головна цінність перепідготовки – реальна допомога в управлінні бізнесом та формуванні висококваліфікованого спеціаліста у сучасних умовах жорсткої конкуренції. Здобуття другої вищої освіти – приємний виклик, який дозволяє знову відчути всі особливості студентського життя: і недоспані ночі, і певний кураж, коли за короткий проміжок часу потрібно дуже багато всього зробити, але воно того варте. Впевнена, що отримані практичні навички й теоретичні знання обов’язково знадобляться в подальшому житті».

Скляренко Сніжана (спеціальність «Фінанси і кредит»): «Основним результатом отримання другої вищої освіти є освоєння нових підходів до вирішення проблем, що виникають в професійній діяльності. Під керівництвом досвідчених фахівців-практиків у процесі навчання здобуваються навички швидкого реагування на виклики реальності. Вважаю, що така освіта є гарантом моєї особистої конкурентоспроможності на ринку праці як фахівця, а також конкурентоспроможності компанії, в якій працюватиму. Це – гарна інвестиція в майбутнє».

Борило Світлана (спеціальність «Фінанси і кредит»): «Друга вища освіта є надзвичайно актуальною в сучасних умовах нестабільної глобальної фінансової системи, коли підприємства змушені посилювати облік та контроль за господарськими операціями, розробляти нестандартні управлінські рішення у сфері використання фінансових ресурсів. Навчання дозволяє набути теоретичні знання та використати їх на практиці в реальному житті. Мені особисто навчання за спеціальністю «Фінанси і кредит» допомагає ефективно, професійно управляти всіма фінансовими потоками, підтримувати позиції та створювати нові конкурентні переваги підприємства. Бажаю усім студентам використати отримані знання для успішного розвитку та професійного зростання».Запрошуємо здобути другу вищу освіту за спеціальностями «Економіка підприємства» та «Фінанси і кредит»! Кожен вартий кращого!

Чекаємо Вас за адресою: м. Умань, вул. Садова, 2, к. 208.

Телефон для довідок: (04744) 4-02-70.

Міні галерея


Березень
Травень