На економічному факультеті стартували курси «1С: Бухгалтерія 8.2»

  • Дата публікації: 12.03.2015

_DSC37992 березня за ініціативи інноваційного бізнес-інкубатора стартував черговий набір курсів “1C бухгалтерія 8.2″. Мета курсів: систематизувати знання з бухгалтерського обліку, а також розширити можливості працевлаштування за допомогою отримання знань володіння даним програмним забезпеченням.

1С: Бухгалтерія 8.2 – універсальна програма масового призначення, мета створення якої – автоматизація бухгалтерського і податкового обліку на підприємстві, включаючи підготовку обов’язкової (регламентованої) звітності. Треба відмітити, що це готове рішення для ведення обліку в організаціях, що здійснюють будь-які види комерційної діяльності: оптову і роздрібну торгівлю, комісійну торгівлю, надання послуг, виробництво і т.д.

Організація бухгалтерського та податкового обліку на підприємстві шляхом впровадження «1С: Бухгалтерія 8.2» забезпечує рішення всіх задач, що стоять перед бухгалтерською службою підприємства, включаючи, наприклад, виписку первинних документів, облік продажів, формування звітності і т.д. Крім того, інформацію про окремі види діяльності, торгових і виробничих операціях, можуть вводити співробітники суміжних служб підприємства, які не є бухгалтерами. В програмі закладена можливість сумісного використання з прикладними рішеннями управління торгівлею, зарплатою і управлінням персоналом.

Лютий
Квітень