Інновації. Молодь. Майбутнє.

  • Дата публікації: 30.03.2015

Продовжуючи проведення започаткованого економічним факультетом безкоштовного курсу-тренінгу «Основи бізнесу» на базі Інноваційного бізнес-інкубатора та з метою формування у молоді комплексу професійних знань із теоретичних та практичних засад ведення бізнесу, доцентом кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Кожухівською Р.Б. було проведено курс-тренінг «Створення та розвиток власного бізнесу у сфері туризму».

Мета тренінгу – надання вичерпної інформації про те, як скласти бізнес-план діяльності туристичного підприємства, проаналізувати ринок та розробити маркетингову стратегію, знайти необхідні фінансові ресурси, керувати часом та працювати в команді.   Кожухівська Р.Б. розповіла присутнім про суть підприємництва у житті молоді. Після вступної частини слухачі взяли участь у грі-презентації
«Я – власник туристичної агенції». Усі озвучені ідеї викликали щиру зацікавленість, було обговорено чимало аспектів їх втілення у життя.

Не менш цікавою і змістовною стала розповідь про складання бізнес-плану як основного документу, який супроводжує будь-який проект. Слухачі дізнались, які пункти слід включати до бізнес-плану, що писати не варто і як оформити правильно цей документ. Розповідь Кожухівської Р.Б. супроводжувалась наочними прикладами та ілюстраціями.Протягом усієї зустрічі в аудиторії панувала доброзичлива і дружня атмосфера. Дві години пролетіли непомітно, але продуктивно. Усі присутні отримали завдання зайнятись розробкою своїх бізнес-проектів у туризмі та сфері гостинності, а також запрошення на наступні зустрічі.

Інноваційний бізнес-інкубатор запрошує молодь, яка бажає розвивати свої ідеї до реального бізнесу, об’єднуватися в єдиний інформаційний бізнес-простір з використанням можливостей, які надає Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини.

Міні галерея


Березень
Травень