Програма обміну для студентів вищих навчальних закладів (UGRAD) 2015-2016

  • Дата публікації: 16.02.2015

Global-UgradПрограма обміну для студентів вищих навчальних закладів (Global UGRAD) – це  програма культурного обміну, яка здійснюється Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США та підтримується народом Сполучених Штатів Америки. Ця міжнародна освітня та культурна програма обміну підтримує талановитих іноземних студентів, надає можливість майбутнім лідерам навчатися у США з метою поглиблення знань та вивчення культури і традицій Сполучених Штатів Америки.

Уряд Сполучених Штатів Америки та організація World Learning мають за честь оголосити про початок конкурсу на участь у Програмі обміну для студентів вищих навчальних закладів (Global UGRAD ExchangeProgram) у 2015-2016 навчальному році. Учасники будуть обиратися за такими критеріями, як академічна успішність, лідерський потенціал, знання письмової та розмовної англійської мови та готовності учасника до перебування у США в якості студента по обміну.

Учасники програми навчатимуться протягом одного семестру без отримання ступеня в Сполучених Штатах за будь-якими спеціальностями. Учасникам програми, які планують навчання в США за спеціальностями юриспруденція або медицина буде запропоновано вивчення тільки базових курсів з вищезазначених спеціальностей.

Програма обміну студентів вищих навчальних закладів Global UGRAD передбачає наступне фінансове забезпечення: оплату проїзду учасників програми до/із США, навчання в американському університеті, проживання та харчування, медичне страхування, необхідні підручники та щомісячну стипендію.

Кандидати на участь у програмі Global UGRAD розглядатимуться незалежно від раси, кольору шкіри, релігії, етнічної приналежності або гендерної ідентичності. Особам з обмеженими можливостями наполегливо рекомендовано також брати участь у конкурсі.

ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВИМОГИ ТА ПОДАННЯ ЗАЯВКИ НА УЧАСТЬ: http://ukrainian.ukraine.usembassy.gov/uk/academic_exchanges/ugrad_description.html

Кінцевий термін подання анкет – неділя, 22 лютого 2015 року.
Неповні анкети, та анкети, які надіслані пізніше 22 лютого 2015 року, розглядатися не будуть.
Додаткову інформацію можна отримати електронною поштою:  KyivUGRAD@state.gov або за телефоном: (+38 044) 521 50 43.

Березень
Травень