Олімпіада з «Політичної економії»: хто кращий?

  • Дата публікації: 13.02.2015

Студентська олімпіада є одним із засобів підготовки майбутніх фахівців, формування інтересу студентів до майбутньої спеціальності, проявити вміння творчого застосування здобутих знань та навичок з дисциплін, що вивчаються в університеті. На економічному факультеті традиційно проводяться олімпіади серед студентів з різних дисциплін, зокрема і політичної економії.

10 лютого на базі кафедри економічної теорії та комерційного і трудового права проведено І тур олімпіади з дисципліни «Політична економія», в якій взяли участь 72 студенти 1 і 2 курсів економічного факультету УДПУ імені Павла Тичини.

Політична економія тісно пов’язана з організацією економічного життя суспільства, є фундаментальною дисципліною будь-якої економічної спеціальності, а тому студенти мають неабиякий інтерес до її вивчення.

Переможцями І туру Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Політична економія» стали Подзігун Д. В., Коротич А. В. та Люльченко В. В. Їх буде рекомендовано до участі в ІІ турі олімпіади.

Переможців визначали члени комісії, до складу якої входили к.е.н, доцент Слатвінський М. А., к.е.н, доцент Митяй О. В., к.е.н, доцент Стойка В. О.

Щиро вітаємо переможців олімпіади, дякуємо всім учасникам за участь та бажаємо всім творчого натхнення і подальших здобутків в навчанні і науковій роботі!

Міні галерея


Березень
Травень