Міжнародне стажування – мрія кожного студента

  • Дата публікації: 27.02.2015

В період зимових канікул студенти економічного факультету мали можливість проходити стажування на гірськолижних курортах Польщі.

Для Сніжани Кравець і Богдана Мазура знайомство з гірськолижним курортом Вісла назавжди залишиться в пам’яті:

− Вісла − це наступний після курорту Щирк гірськолижний регіон Бескид (системи гірських хребтів в Карпатах). Розташоване курортне місто в мальовничій долині, яку на ділянці довжиною 15 км утворює річка Вісла. З усіх боків курорт оточують прекрасні гірські масиви, висоти яких варіюються від 640 до 1221 м. З найбільшими польськими містами цей гірськолижний курорт з’єднує ретельно організоване транспортне сполучення.

За красою місцевих пейзажів гірськолижний курорт Вісла стоїть в одному ряду з багатьма альпійськими ландшафтами, якими так пишається Європа.

Ми впевнені, що стажування в Польщі – це унікальна можливість випробувати себе, пізнати звичаї, побут країни, зрозуміти суть майбутньої професії, покращити на практиці знання іноземних мов та знайти нових друзів. Відвідавши бодай один раз Польщу вам неодмінно закортить повернутися ще раз. Практика за кордоном гарантує вам нові, неймовірні враження та розширить світогляд. Цей досвід дозволить конкретно вибирати цілі в житті та досягати їх.

Міні галерея


Березень
Травень