День відкритих дверей на економічному факультеті

  • Дата публікації: 24.01.2015

«Якщо ви вдало оберете професію
і докладете до неї душу,
то щастя саме знайде вас».
Ч.Дарвін.

Вибір майбутньої професії – відповідальний крок. Закінчуючи школу, кожен стає перед вибором майбутнього професійного шляху. Не так просто вирішити: підійде нам та або інша професія? Вибір професії – це не просто вибір місця роботи, це насамперед вибір стилю життя. Як не помилитися та зробити зважений вибір?
Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини 23 січня 2015 року гостинно відкрив свої двері випускникам шкіл, училищ, ліцеїв, коледжів, технікумів та їх батькам, щоб ознайомити з особливостями вступу у 2015 році та презентувати напрями підготовки і спеціальності економічного факультету.
З вітальним словом до гостей звернулась декан факультету яка підкреслила, що: «Сьогодні університет є потужним, одним із найбільших у нашому регіоні вищим навчальним закладом, який готує висококваліфікованих фахівців з вищою освітою гуманітарних, культурно-мистецьких, природничих, економічних та інших напрямів; здійснює фундаментальні та прикладні наукові дослідження; є провідним науково-методичним та культурно-просвітницьким центром».
Студенти представляли напрями підготовки економічного факультету. Так, Немировський Олег – «туризм» та «готельно-ресторанну справу», Автомеєнко Артем – «маркетинг», «управління персоналом та економіку праці», Кістол Анастасія – «фінанси і кредит», «економіку підприємства», «облік і аудит».
Жукова Анастасія у виступі «Наші студентські будні» розповіла про цікаве життя студентів на економічному факультеті.
Про особливості вступу до та про суттєві зміни в умовах прийому вступників у 2015 році повідомила координатор економічного факультету з профорієнтаційної роботи, ст. викладач Н.В. Осадчук.
Присутні отримали широку інформацію у ході безпосереднього спілкування з деканом факультету, викладачами кафедр, студентським активом, працівниками приймальної комісії.

Міні галерея


Лютий
Квітень