Бізнес-освіта безробітної молоді в умовах соціально-економічної кризи

  • Дата публікації: 26.01.2015

З метою підтримки громадської активності молоді, створення банку молодіжних суспільно-корисних ініціатив, Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації проведено публічний захист робіт учасників конкурсу проектних пропозицій громадських організацій та ініціативних груп, що працюють з молоддю для формування плану й обсягів фінансування управлінням молодіжних заходів на 2015 рік.

Загалом у конкурсі взяло участь близько 50 проектів. Від нашого факультету було подану проект «Сприяння розвитку підприємницьких ініціатив та бізнес-освіти безробітної молоді Черкаської області в умовах соціально-економічної кризи», розроблений ініціативною групою сприяння бізнес-освіті молоді Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини під керівництвом Ольги Чирви, д. е. н., завідувача кафедри маркетингу та управління бізнесом.

Проектну пропозицію у м. Черкаси презентували керівник проекту Микола Білошкурський, доцент кафедри економіки підприємства, фінансів та фінансово-економічної безпеки та секретар ініціативної групи Артем Автомеєнко, студент IV курсу економічного факультету. Членів конкурсного журі зацікавив даний соціальний проект, направлений для вирішення проблеми працевлаштування та перенавчання безробітної молоді міста Умані та Уманського району на базі Інноваційного бізнес-інкубатора. Сподіваємося, що наше починання отримає продовження у недалекому майбутньому.

Міні галерея


Березень
Травень