«Найрозумніший» на економічному факультеті.

  • Дата публікації: 04.12.2014

2 грудня відбулася інтелектуальна гра «Найрозумніший» на економічному факультеті, в якій взяли участь 12 студентів: Глущенко Ваня (11 група), Яремчук Лілія (37 к група), Зайцева Анастасія (23 група), Мельний Діма (31к група), Делікатний Владислав (13 група), Охріменко Наташа (32 група), Савич Анастасія (27 група), Руденко Марина (24 група), Кикоть Володимир (33к група), Кавун Вадим (11 група),Червона Катерина (34 група) та Вигівська Юлія (41 група). Ерудити факультету намагалися визначити найрозумнішого серед найрозумніших.

Не можна не відзначити глядачів, які активно підтримували своїх фаворитів.

Суть змагання – пройти якомога більше раундів і кожен повинен відповісти на якомога більше запитань за короткий час. Гра відбувалася в декілька етапів, під час яких кількість учасників поступово зменшувалась. В боротьбу за перше місце вступили дванадцять учасників, після першого раунду згідно до отриманих результатів залишилося шість учасників, а інша половина покинула гру. Питання, які ставились  студентам були різної складності та на різну тематику, з якими учасники справилися по-різному – хтось помилився, а хтось цілком впорався з своїм завданням.

Як зазначили гравці «Найрозумніший»  – це непоганий спосіб тренувати свій розум та пам’ять перед іспитами та водночас відпочити і провести весело час перед зимовою сесією.

Ще через один складний раунд залишилося всього три гравці (Червона К., Вигівська Ю. та Мельник Д.), які автоматично потрапили у фінал. Фінал виявився найнапруженішою частиною змагання, адже кожен учасник був досить близько до перемоги і не хотів здаватися. Проте по закінченню боротьби все ж визначився переможець. І очікувану перемогу здобула студентка 34 групи Червона Катерина.

Вітаємо Катерину з перемогою та бажаємо їй подальших інтелектуальних досягнень, а учасникам – пробувати свої сили в інтелектуальних іграх і надалі.

Студентський актив факультету дякує всім учасникам за участь та організаторам ігри: ведучій – Поліщук Оксані, звукорежисеру – Форос Євгенію та студентам , які допомагали в оформленні аудиторії – Мороз Тані та Бабаку Володимиру, фотографу – Матюк Богдані за відмінну роботу та гарно проведений час.

Міні галерея


Лютий
Квітень