День відкритих дверей в університеті

  • Дата публікації: 17.12.2014

В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини 17 грудня було проведено День відкритих дверей.

Традиційно розпочала зустріч привітальним словом декан економічного факультету та висвітлила переваги отримання освіти за економічними напрямами в УДПУ, як одному з найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

З особливостями вступної кампанії 2015 року майбутніх студентів ознайомила провідний фахівець відділу кар’єрного росту та профорієнтаційної роботи Мошковська А.Е.

Студенти розповідали про напрями підготовки, спеціальності та можливі місця працевлаштування. Кістол Анастасія презентувала такі напрями підготовки та магістерські програми як «економіка підприємства», «фінанси і кредит», «облік і аудит», «управління фінансово-економічною безпекою», Автомеєнко Артем – «маркетинг», «управління персоналом» та «економіку праці і бізнес адміністрування», Хрипта Вікторія – «туризм та готельно-ресторанну справу».

Неабияку цікавість у присутніх викликала презентація студдекана економічного факультету Петрухіної Любові про цікаве студентське дозвілля.

Майбутні абітурієнти мали можливість переглянути відео-презентацію про економічний факультет, отримали індивідуальні профорієнтаційні консультації.

Міні галерея


Лютий
Квітень