Виробнича практика у Греції – корисно і цікаво!

  • Дата публікації: 26.11.2014

Практика за кордоном – це можливість отримання знань, навичок у майбутній професії, ознайомлення з побутом і традиціями іншої країни, покращення власного рівня іноземних мов, пізнання чогось нового.

У період з 10 травня по 4 вересня 2014 року я проходила практику в Греції на острові Крит у п’ятизірковому готелі Out of the Blue Capsis Elite Resorts.

Я працювала офіціанткою у китайському ресторані. До обов’язків офіціанта входило: прийом замовлень у відвідувачів та їх обслуговування. Також певний час я подавала сніданки відомим акторам та співакам у VIP-ресторані.

Перші дні роботи були нелегкими: спочатку важко було зрозуміти, що слід робити і як, але з часом до всього звикаєш, і потім все робиш автоматично. Особливою вимогою до обслуговуючого персоналу було доброзичливе відношення до клієнтів.

   
   

Не дивлячись на важкі робочі будні у мене був час для подорожей, відпочинку і спілкування. Оскільки практика проходила на острові, то я зі своїми колегами по роботі – студентами з інших країн, відвідували велику кількість туристичних атракцій острова, які захоплювали своєю красою, величчю і пейзажами.

Практика у Греції дала змогу розширити дружнє коло спілкування шляхом знайомства зі студентами-іноземцями з різних європейських країн.

Греція назавжди залишиться у моїй пам’яті як країна, що змінила мою свідомість та світогляд.

   
   

Бабій Ольга, студентка ІІІ курсу економічного факультету

.

Міні галерея


Лютий
Квітень