Молодь за здоровий спосіб життя

  • Дата публікації: 03.11.2014

30 жовтня 2014 року в межах виховного процесу викладачами кафедри туризму та готельно-ресторанної справи і кафедри валеології було організовано  зустріч з лікарем дерматовенерологом Уманської міської лікарні Єдиною Г. В.

Єдина Г.В. протягом зустрічі зі студентами провела бесіду на тему: «Шляхи запобігання венеричним захворюванням». Розповідь ґрунтувалася не тільки  на статистичних та фактичних показниках, що характерні для даної проблеми, а й підкріплювалася наведеними прикладами  з власного лікарського досвіду.

Присутні студенти І та ІІ курсів, прослухавши доповідь лікаря, активно цікавилися питаннями індивідуального догляду та заходів убезпечення зараження інфекціями. Висловлювали власні думки щодо рівня морального розвитку сучасної молоді і перспектив популяризації інституту сім’ї в суспільстві.

Не оминули увагою,упродовж бесіди, питання впливу режиму дня та харчування студентства на стан здоров’я індивідуума та планування родини в майбутньому.

«Такі зустрічі потрібно проводити з усіма студентами. Краще про це послухати, ніж потім лікувати…», ­­– студент І курсу 7 групи Мамієнко Євген.

«Це повинно стосуватись кожного. Шляхи убезпечення чи знезараження джерела інфекції навколишнього оточення досить цінна інформація з огляду на сьогодення», – студентка ІІ курсу 7 групи Матюк Богдана.

Міні галерея


Березень
Травень