Майбутні фахівці-ресторатори досліджують якість води

  • Дата публікації: 05.11.2014

4 листопада 2014 року на базі екологічної лабораторії Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини  проведено наукові дослідження студентів проблемної групи «Передбачити і запобігти» (керівник професор Совгіра С.В.).

Під час заходу здійснювалися дослідження якості питної води міста Умані студентами І курсу напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа». Для майбутніх фахівців розкрито методику визначення якості води, проведено аналіз проб води, взятих у різних районах міста.

   

На завершення роботи проблемної групи студенти розробили рекомендації для покращення якості питної води, навчилися застосовувати результати дослідження у майбутній професійній діяльності.

Міні галерея


Березень
Травень