Формування культури поведінки – запорука всебічного розвитку особистості студента

  • Дата публікації: 07.11.2014

У процесі формування особистості студента одним із головних завдань є досягнення єдності свідомості і поведінки. Вихованою можна вважати людину лише тоді, коли вона не тільки засвоїла ті вимоги, які до неї пред’являють, а коли у неї виникла потреба діяти у відповідності до цих вимог.

Для ефективності формування культури поведінки у студентів третього курсу напряму підготовки «Економіка підприємства» був проведений виховний захід на тему: «Культура поведінки – це обличчя спеціальності». Метою заходу було вивчення та закріплення правил культури поведінки, різних видів етикету (особливо ділового), ознайомлення з корисними рекомендаціями з питань спілкування з людьми, сприяння формуванню доброти, чуйності та  делікатності. Під час заходу студенти усвідомили значення правил поведінки, етикету, а також важливість зовнішнього вигляду в професійній діяльності.

У різних життєвих ситуаціях людина поводиться по різному, але кожний із нас має пам’ятати, що своєю поведінкою ми показуємо суспільству, хто ми такі і чого варті. Поведінка – це  дзеркало, в якому кожен показує своє обличчя.

Міні галерея


Березень
Травень