Вінниця – гордість України

  • Дата публікації: 10.10.2014

Чарівна та яскрава країна під назвою Україна не залишає байдужою жодного туриста. У пошуку нових вражень завзяті мандрівники економічного факультету відправились у подорож до неповторного міста Вінниця.

Знайомство з містом розпочалось з розважального центру ROSHEN, де студенти в інтерактивній формі змогли поспілкуватись з «живим» роботом, стати глядачами 3D кінотеатру та відкрили секрети своїх улюблених солодощів.

Центральна вулиця міста вразила справжньою європейською вишуканістю. Парки, сквери, трамваї без зайвих прикрас створюють комфортну, безтурботну та затишну атмосферу.

Візитівкою міста є єдиний в Україні і найбільший в Європі плаваючий фонтан ROSHEN – це злітаючі вгору під музику потужні струмені води у супроводі світлових та лазерних ефектів, а також відео-проекції на величезному водному екрані. Використання лазерного проектора з екраном, що складається з водно-повітряної суміші, що розподілена по всій довжині фонтану дозволяє демонструвати на фонтан відео у форматі 3-D.

У місті впроваджені різноманітні туристичні атракції, які покликані зробити дозвілля гостей міста більш цікавим та насиченим. Вінниця рада кожному гостеві. Тут ви знайдете відкриті серця і розкішну палітру культурних вражень. Вінниця – це квітка України.

 

Міні галерея


Березень
Травень